○ Amenajare spatii verzi

Pentru a putea realiza o amenajare peisagistica de calitate si în acelasi timp în concordanta cu cerintele clientului trebuie parcurse urmatoarele etape:

 1. Vizita initiala. În aceasta etapa realizam schita primara a spatiului ce urmeaza a fi amenajat. Acum este momentul în care se identifica problemele existente, potentialele probleme si avantajele locatiei.
  De asemenea acum ne sunt prezentate si cerintele clientului.

 2. Realizarea schitei de principiu a amenajarii si alternative. Aceste schite sunt în concordanta cu toti factorii ce influenteaza spatiul ce urmeaza a fi amenajat. Cu ajutorul clientului se alege o varianta de amenajare peisagistica a spatiului vizat.

 3. Proiectarea propriu-zisa. Schita de principiu aleasa este transformata intr-o imagine 2D si 3D a viitorului spatiu verde, cu dimensionarea exacta a spatiului si a tuturor plantelor si elementelor de decor componente.
  Acum se poate calcula necesarul de apa al spatiului verde si putem proiecta si instalatia de irigat. De asemenea acum se realizeaza graficul de înflorire al plantelor si cerintele de mediu ale acestora.

 4. Executarea lucrarii. Dupa primirea devizului final putem trece la executarea lucrarii.
  Aceasta este etapa în care transformam vorbele în fapte.

 5. Întretinerea spatiului verde.
  Întretinerea spatiului verde este la fel de importanta ca si amenajarea .
  Fara întretinere orice spatiu verde se „salbaticeste” într-un timp foarte scurt. El este infestat de buruieni, gazonul fin se transforma într-o pajiste, florile se ofilesc si toata munca investita în amenajare se pierde.

În continuare va prezentam preturile practicate de compania noastra la amenajari peisagistice prin plantare de gazon.

Preturi     Descrierea serviciilor     Plasa protectie gazon      

Pentru a vedea fisierele pdf, aveti nevoie de Adobe Reader. Clik aici pentru a descarca programul gratuit

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

Made By Huiung Design